Alla uppdrag
FörsÀljningschef Medicinsk teknik
En möjlighet för dig som är en framgångsrik säljare inom medicinsk teknik idag och som känner dig redo för en ny utmaning.

Vår uppdragsgivare är en distributör som är marknadsledare inom sin nisch. Företaget säljer avancerad medicinsk utrustning, förbrukningsartiklar och service till sina kunder. De bistår även med IT-lösningar och integration med patientjournalsystem. Kunderna finns såväl inom sjukhussektorn som bland privata testcenter. Företaget lägger stor vikt vid att erbjuda rådgivning med hög fackkompetens och att hålla en tät kontakt med sina kunder.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av försäljning av kapitalutrustning, helst mot sjukhussektorn och gärna mot klin-fys avdelningar. Kanske jobbar du i nuläget som säljare, produktspecialist eller Key Account Manager och är redo för nästa utmaning. Du är resultatdriven och kan hålla fokus även i komplexa situationer med många olika uppgifter. Du har kapacitet att snabbt fördjupa dina fackkunskaper och tillägna dig teknisk produktkunskap, vilket behövs för att kunna rådge pålästa kunder. Du är en person som skapar positiv stämning runt dig och är en utpräglad lagspelare.

Med ditt stora driv och din höga energi går du i fronten för säljgruppen och visar vägen. Dels genom försäljning till egna kunder och dels genom motiverande uppföljning och coachning av säljarna, för att skapa förståelse och insikt i de insatser som ger de önskade resultaten.

Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare och med de bästa produkterna i ett bolag med korta beslutsvägar och fokus på kunder och resultat.

Du ingår i ledningsgruppen tillsammans med VD och den danske försäljningschefen.

Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg Zetterberg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73 alt 08-551 119 19
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se