Alla uppdrag
FĂ€ltproduktchef Urologi
En av våra uppdragsgivare expanderar och förstärker sitt team med ytterligare en duktig Säljare. Vi söker därför en erfaren säljare inom medicinsk teknik som har ett strategiskt tänk och som är mogen för att anta ett produktansvar inom Urologi.
Lämplig bostadsort för denna tjänst är Stockholm.

Vår uppdragsgivare tillhör en global koncern som leverarar kvalificerad medicinteknisk utrustning till svenska sjukhus. Vi söker dig som har erfarenhet av framgångsrik försäljning inom medicinteknik och som har ett starkt kundfokus. Vi söker dig som vill arbeta självständigt i ett företag med korta beslutsvägar och med stort utrymme för egna initiativ.

Tjänsten som Fältproduktchef Urologi innebär att du har ansvaret för försäljningsbudget inom området Urologi. Du har 6 kirurgisäljare att arbeta genom och du har ett eget distrikt. Tjänsten innebär mycket resande, då du förutom ditt egna distrikt även arbetar med kunder i hela Sverige. Produktchefsrollen inkluderar ansvar för planering, genomförande och uppföljning av sälj- och marknadsaktiviteter. Du har ansvar för marknadsmaterial, produktinformation, bruksanvisningar och framför allt produktkunskap. Framtagande av kampanjer och lansering av nya produkter ingår i ditt produktchefsansvar. Du ansvarar tillsammans med säljarna för upphandlingar och har stöd från gruppen för att diskutera prissättningar och strategier. En stor del av din tid befinner du dig hos våra kunder.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg Zetterberg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73 alt 08-551 119 19
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se