Alla uppdrag
Produktspecialist Ortopedi - TILLSATT
Om företaget
Företaget är specialiserat på implantat och instrument för ortopedisk kirurgi. Vi representerar bl a världens
näst störste tillverkare av ortopediska implantat på marknaden inom affärsområdet hand- och fotkirurgi. Bolaget startade sin verksamhet för 6 år sedan och har sedan dess mångdubblat försäljningen på den svenska marknaden. Som ett fristående bolag har vi möjlighet att vara snabba, innovativa och ha en mycket hög servicenivå till våra kunder. Företaget präglas av ett professionellt förhållningssätt med korta beslutsvägar där alla medarbetare förväntas ta och få ett stort ansvar och växa i sina roller.

Om tjänsten
Produktspecialist Ortopedi
Geografisk placering
Stockholm med omnejd.
Produktportfölj
Personen kommer att få stort eget ansvar att driva försäljningen av våra fot- och handkirurgiska produkter i sitt distrikt som omfattar mellersta/norra Sverige. Vår produktportfölj utvecklas ständigt och följaktligen kommer även kandidatens produktportfölj växa med tiden.
Organisation
Vår nya Produktspecilist kommer att bli en av två Produktspecialister i Sverige. Hen rapporterar direkt till bolagets VD.
Kompensation
Vi betalar marknadsmässig lön samt har ett generöst bonussystem.
Utbildningsnivå
En akademisk utbildning av något slag krävs. Utbildning inom vården med kunskaper i anatomi är
meriterande. Större hänsyn tas dock till personens egen erfarenhet, framtoning, driv, lyskraft och vilja att ta sig an den nya utmaningen. En kandidat som tidigare arbetat som produktspecialist inom något affärsområde, som har god erfarenhet och framgång där utav är givetvis ett stort plus.
Arbetslivserfarenhet
För att snabbt kunna göra skillnad underlättar det om kandidaten redan har ett väl utvecklat kunnande och kontaktnät inom ortopedi. Erfarenhet av försäljning är ett krav.
Övriga krav
Svenskt B-körkort krävs.
Personen måste tycka om att resa och att bo borta.
Van att arbeta med dator och behärska programmet Office/mac-progam. Kandidaten behöver känna sig bekväm med att hålla föredrag/utbildningar för såväl läkare som operationspersonal.
Behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Kandidaten måste trivas i sjukhusmiljö iklädd operationskläder då större delen av arbetet bedrivs ute på landets olika
sjukhus. Det är också av största vikt att kandidaten tål att se blod och öppna operationssår samt vistas längre stunder inne på operationssal med bibehållet lugn även i mycket stressade situationer.

Ansvarig konsult för denna rekrytering är Marie-Louise Borg Zetterberg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se