Alla uppdrag
Produktspecialist/SĂ€ljare inom ergospirometri och syreupptag (VO2) - TILLSATT
Vi söker produktspecialist/säljare inom ergospirometri och syreupptag (VO2).
Biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologisk inriktning, idrottsfysiolog eller liknande kandidat som jobbat inom nämnda område.

Försäljning och klinisk support av medicintekniska kvalitetsprodukter
I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara ansvarig för försäljningen av företagets unika produktsortiment inom området för syreupptag (VO2) och dess kringutrustning. Efter en grundlig upplärning blir ditt primära ansvarsområde att arbeta mot kunder inom sjukvårdssektorn och mot den privata marknaden. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, klinisk support, demonstrationer, installation, undervisning och telefonsupport.

I tjänsten som produktspecialist ingår regelbundet resande. Dina besök kan vara på sjukhus, privata testcenter och idrottsklubbar där du marknadsför produkterna och skapar nya kontakter. Du kommer även delta på relevanta kongresser och mässor samt på utbildningar hos våra leverantörer, både i Sverige och utomlands.

Vi söker en positiv, utåtriktad och energisk person med tekniskt intresse
Oavsett din bakgrund bemästrar du den grundläggande terminologin och fysiologin som krävs för att på ett professionellt sätt kunna kommunicera med kunder som jobbar inom området för ergospirometri och syreupptag. Klinisk erfarenhet från arbete inom sjukvården (exempelvis som BMA eller liknande) och/eller utbildning inom klinisk fysiologi eller idrottsfysiologi är mycket meriterande.
Tidigare försäljningserfarenhet är något vi sätter stort värde på men är inget krav. Har du ett grundläggande intresse och nyfikenhet omkring medicintekniska produkter, samt är en positiv, utåtriktad, ambitiös och energisk person, kan vi lära dig att sälja våra kvalitetsprodukter.
Du utför arbetet med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo, växlande arbetsuppgifter och vill sätta din egen prägel på hur du utför dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vill vara en del av en mindre organisation med korta beslutsvägar där alla jobbar mot samma mål.
Då många av produkterna är PC-baserade kräver tjänsten god datorvana.

Du behärskar det engelska språket i både tal och skrift, har B-körkort och är bosatt i Stockholmsområdet, Göteborg eller i södra Sverige.

Vi kan erbjuda unika utvecklingsmöjligheter
Du erbjuds ett spännande jobb och en varierande vardag i ett mindre företag med en verksamhet där kundfokus, kunskap och passion värderas högt. Arbetsmiljön är informell och du ska på sikt passa in i vårt entusiastiska, kunniga och initiativrika team, där alla stöttar varandra. Du kommer att ha en hög grad av självständighet i ditt arbete och kan komma att få ett utökat ansvar för nya produktgrupper efter hand.

Välkommen med din ansökan!


Ansvarig konsult för denna rekrytering är Marie-Louise Borg Zetterberg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se