Alla uppdrag
Medicinteknisk SĂ€ljare Rehab - Neurologisk
Vi söker produktspecialist/säljare inom området för rehabilitering.
Fysioterapeut med specialitet inom neurologisk rehabilitering, sjuksköterska med utbildning/erfarenhet inom liknande område.

Försäljning och klinisk support av medicintekniska kvalitetsprodukter
I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara medansvarig för försäljningen av företagets unika produktsortiment inom rehabiliteringssektorn. Efter en grundlig upplärning blir ditt primära ansvarsområde för produkter inom rehabilitering och då främst produkter inom neurologisk rehabilitering. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, klinisk support, demonstrationer, installation, undervisning och telefonsupport.

I jobbet ingår resor där du under dina besök på sjukhus och andra rehabiliteringsinrättningar träffar och skapar många nya kontakter. Du kommer även deltaga på relevanta kongresser samt utbildningar hos våra leverantörer både in- och utrikes.

Vi söker en positiv, utåtriktad och energisk person med tekniskt intresse
Oavsett din bakgrund så bemästrar du den grundläggande terminologin som krävs för att kunna kommunicera professionellt med kunder inom området för neurologisk rehabilitering.
Du har erfarenhet ifrån arbete med patienter som drabbats av stroke, ryggmärgsskada, traumatisk hjärnskada, multipel skleros, cerebral pares eller andra sjukdomar eller skador.
Tidigare försäljningserfarenhet är inget krav men ses som en fördel. Har du ett grundläggande intresse och nyfikenhet omkring medicintekniska produkter, samt är en positiv, utåtriktad, ambitiös och energisk person så ska vi kunna lära dig att sälja våra kvalitetsprodukter.
Du sätter stolthet i att utföra ett arbete med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter samt vill sätta din egen prägel på hur du utför dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vill vara en del av en mindre informell verksamhet med korta beslutsvägar där alla strävar efter samma mål.

Du behärskar engelska både i tal och skrift, har B-körkort och är bosatt i Stockholmsområdet, Göteborg eller i södra Sverige.

Vi kan erbjuda en unik utvecklingsmöjlighet
Du erbjuds ett spännande jobb med en varierande vardag inom en mindre verksamhet, där kundfokus, kunskap värderas högt. Arbetsmiljön är informell och du kommer snabbt bli en av oss kunniga och initiativrika kollegor på företaget. Du kommer att ha en stor grad av självständighet i ditt arbete och kan komma att få ett utökat ansvar för nya produktgrupper allt eftersom tiden går.


Ansvarig konsult för denna rekrytering är Marie-Louise Borg Zetterberg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se