Alla uppdrag
Produktspecialist/SĂ€ljare inom Anestesi - Stockholm med omnejd
Vi söker en driven säljare inom anestesi och intensivvård. I rollen som säljare ansvarar du för att bygga och förvalta förtroendefulla relationer med våra kunder. Ditt primära arbetsfält är anestesi-, intensivvårds och neonatalavdelningar samt landstingens inköpsorganisationer. Du förväntas att vara hos kund större delen av din arbetstid. Du arbetar med produktinformation och utbildningar, deltar vid mässor, hanterar säljarbetet kring upphandlingar och tar initiativ till kundaktiviteter. I rollen ingår också att på sikt kunna växa in i ett eget produktansvar och att vara delaktig i olika affärsutvecklingsprojekt. En hel del resor inom distriktet ingår.

Vi söker dig som har ett stort intresse för affärer och kommersiella möjligheter och vi ser det som en stor fördel om du tidigare har arbetat med försäljning med mycket goda resultat. Vi vill att du har en akademisk utbildning och att du har erfarenhet från arbete i eller mot vården, gärna inom anestesi och/eller intensivvård. Detta för att vi vill att du har en förståelse för de kunder du kommer att arbeta med.

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska lyckas i rollen som säljare hos oss. Det viktigaste är att du är ambitiös, kommunikativ och driven och vill växa och utvecklas tillsammans med företaget. Du är en person med en stark initiativförmåga och ett stort engagemang, som leder till goda resultat. Vi söker dig som vill vara en del av ett team som samarbetar och hjälper varandra. Du har goda kunskaper i Officepaketet och talar och skriver engelska och svenska. Körkort är ett krav.

Du blir en viktig del i sälj- och marknadsteamet. För rätt person erbjuder vi ett självständigt och utvecklande arbete med möjligheten att vara med och påverka företagets fortsatta utveckling.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se