Alla uppdrag
Produktspecialist inom spirometri och astma - TILLSATT
Vi söker produktspecialist inom spirometri och astma

Försäljning och klinisk support av medicintekniska kvalitetsprodukter
I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara medansvarig för försäljningen av företagets unika produktsortiment inom den svenska sjukvårdsektorn. Efter en grundlig upplärning blir ditt primära ansvarsområde produkter inom spirometri och astma. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, klinisk support, demonstrationer, installation, undervisning och telefonsupport.

I jobbet ingår mycket resor där du under dina besök på sjukhusen och vårdcentralerna träffar och skapar många nya kontakter. Du kommer även deltaga på relevanta kongresser samt utbildningar hos våra leverantörer både in- och utrikes.

Vi söker en positiv, utåtriktad och energisk person med tekniskt intresse
Vi söker dig som idag framgångsrikt arbetar som säljare inom medicinteknik.
Erfarenhet ifrån arbete inom sjukhusvärlden (exempelvis som BMA eller sjuksköterska) och/eller utbildning inom klinisk fysiologi är meriterande. Oavsett din bakgrund så bemästrar du den grundläggande terminologin som krävs för att kunna kommunicera professionellt med kunder inom sjukvårdssektorn.
Har du ett grundläggande intresse och nyfikenhet omkring medicintekniska produkter, samt är en positiv, utåtriktad, ambitiös och energisk person så ska vi kunna lära dig att sälja våra kvalitetsprodukter.
Du sätter stolthet i att utföra ett arbete med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter samt vill sätta din egen prägel på hur du utför dina arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vill vara en del av en mindre informell verksamhet med korta beslutsvägar där alla strävar efter samma mål.
Då många av produkterna är PC-baserade kräver tjänsten god datorvana.

Du behärskar engelska både i tal och skrift, har B-körkort och är bosatt i Stockholmsområdet.

Vi kan erbjuda en unik utvecklingsmöjlighet
Du erbjuds ett spännande jobb med en varierande vardag inom en mindre verksamhet, där kundfokus, kunskap och passion värderas högt. Arbetsmiljön är informell, och du ska på sikt passa in i vårt entusiastiska, kunniga och initiativrika team, där vi alla stöttar upp varandra. Du kommer att ha en stor grad av självständighet i ditt arbete och kan komma att få ett utökat ansvar för nya produktgrupper allt eftersom tiden går.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: zetterberg@rekryteringsspecialisten.se