Alla uppdrag
Regulatory Affairs Manager med bred bakgrund - TILLSATT
Probiotikaföretag
Företaget som är i probiotikabranschen söker nu en Regulatory Affairs Manager (RAM) till sitt team. Vi söker dig som är trygg i de regulatoriska regelverken och processerna för läkemedel. Du har mer än 5 års erfarenhet av läkemedelsbranschen, helst från en internationell miljö. Du har förståelse för utveckling av produkter och ett helhetsperspektiv.

Du ska vara beredd att tolka andra regelverk såsom för kosttillskott, medicinteknik, kosmetika etc. Erfarenhet från produktutveckling, kvalitetsarbete och/eller riskbaserad approach samt cGMP, ISO 22000 eller HACCP är meriterande.

Förutom de sedvanliga uppgifterna inom Regulatory Affairs så handlar det även om att kunna föra strategiska diskussioner inom företaget. Du ska vara en partner i diskussioner med marknadsavdelningen. Du bör vara intresserad av företagsaffären och ha ett kreativt och öppet sinne. Du bör alltså ha såväl intresse av detaljer inom regulatory som förmåga att lyfta blicken för att se helhetsperspektivet.

Du är drivande, självgående och är flexibel. Arbetet innebär kontakt med många globala partners. Goda kunskaper i engelska och svenska krävs. Ytterligare språkkunskaper är en fördel.

Tjänsten är placerad i Stockholm.För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Catharina Bergold, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB (tel 070-2179879).

Du är varmt välkommen med din ansökan!