Alla uppdrag
SĂ€ljare/produktspecialist inom endoskopi - TILLSATT
Endoskopi är ett viktigt område för företaget med ett spännande och innovativt sortiment.
För dig som vill ha omväxlande, dynamiska och utmanande arbetsuppgifter innebär detta intressanta möjligheter.
Befattningen innebär kontinuerliga kundbesök på sjukhus och privata kliniker i Sverige och är därför förknippat med resor. Du har daglig kontakt med läkare, sjuksköterskor och inköpare, med ett ansvar för att marknadsföra företagets endoskopiska produkter till sjukhus och sjukvårdsinrättningar inom ansvarsområdet och med eget budgetansvar. Du är med i hela processen från presentationer och utvärderingar till utbildning och uppföljning. Utöver detta har du regelbunden kontakt med leverantörerna i produktfrågor.

Eftersom arbetet omfattar support och utbildning bör du som söker ha klinisk bakgrund, alternativt erfarenhet från försäljning av produkter inom detta område. Upparbetat kontaktnät är meriterande. Produktutbildning sker både internt och hos våra leverantörer.

Som person är du målmedveten och gillar utmaningar. Du har en vilja och förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är lyhörd och kreativ samt har förmåga att tänka utanför boxen för att kunna hitta och starta nya samarbetsprojekt med kund. Du kan planera ditt arbete och har lätt för att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är duktig på att skapa och upprätthålla kontakter.

Lämplig bostadsort är Mälardalen.

Du får arbeta i en kreativ och positiv miljö med stort utrymme för egna initiativ.


För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se