Alla uppdrag
Nordic Tender Manager - TILLSATT
Ett nordiskt läkemedelsföretag söker dig som vill ha en nyckelposition med både strategisk och operativ inriktning. Som Tender Manager har du det övergripande ansvaret för allt upphandlingsarbete i Norden. Här har du möjlighet att vara med och påverka om du trivs i ett mindre företag. Rollen är delvis fältbaserad och delvis placerad i Stockholm.


I rollen ingår bland annat:
• Ansvara för det strategiska arbetet kring upphandlingar i Norden
• Ansvara för det operativa arbetet inför, under och efter upphandlingsprocessen, dvs att bevaka, initiera, koordinera, skicka in anbud och följa upp upphandlingar inom Norden
• Att arbeta aktivt på fältet och ansvara för kontakten med upphandlare och administratörer inom landstingen, samt ha en nära kontakt med KOLs inom de terapiområden företaget är verksamma inom i nära samarbete med respektive Key Account Manager

Du kommer på sikt även att få möjlighet att komma in i det nationella market access arbetet i de nordiska länderna.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med upphandlingar - företrädesvis från läkemedelsindustrin - och samtidigt är van vid att arbeta självständigt på fältet. Du har lätt för att samarbeta med andra funktioner. Du är strukturerad, noggrann och gillar problemlösning.


För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Catharina Bergold, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB (tel 070-2179879).
Du är varmt välkommen med din ansökan!