Alla uppdrag
Produktspecialist transkutan blodgas
Vi söker nu en produktspecialist med inriktning mot transkutan blodgas samt traditionell blodgas till ett svenskt företag som är marknadsledande på flera områden inom laboratoriediagnostik.

I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara medansvarig för försäljningen av företagets unika produktsortiment inom den svenska sjukvårdsektorn. Ditt primära ansvarsområde är produkter inom transkutan blodgasmätning. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, kundvård, klinisk support, demonstrationer, installation och undervisning.

I jobbet ingår resor där du under dina besök på sjukhusen träffar och skapar många nya kontakter. Du kommer även deltaga på relevanta kongresser, företagets norden-möten samt utbildningar hos våra leverantörer både in- och utrikes.

Vi söker en positiv, utåtriktad och energisk person. Du kan komma direkt från vården eller ha några års sälj/produktspecialist erfarenhet.
Oavsett din bakgrund så bemästrar du den grundläggande terminologin som krävs för att kunna kommunicera professionellt med kunder inom sjukvårdssektorn.

Säljerfarenhet från medicinteknikbranschen är meriterande.
Även erfarenhet från sömnlab, barn-IVA, IVA och neonatalvård är mycket meriterande.

Du sätter stolthet i att utföra ett arbete med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo och växlande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vill vara en del av en verksamhet där alla strävar efter samma mål.

Du behärskar engelska både i tal och skrift, har B-körkort och är bosatt i Stockholmsområdet eller runt Göteborg.

Du erbjuds ett spännande jobb med en varierande vardag, där kundfokus, kunskap och passion värderas högt. Arbetsmiljön är informell, och du ska passa in i vårt entusiastiska, kunniga och initiativrika team, där vi alla stöttar varandra.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Erik Düring, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 0708-999 469
e-post: during@rekryteringsspecialisten.se