Alla uppdrag
Produktspecialist, Critical Care AVSLUTAT

Åt en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården, söker vi ny efter en product specialist.

D
u kommer att ha ett självständigt och varierande arbete. Du kommer att ingå i ett team bestående av MAM, kontraktsansvarig och vår kategoriorganisation, som arbetar mot kunder inom hälso- & sjukvården i Sverige. Företaget har under de senaste åren haft stor framgång inom injektion och infusion, därför är det viktigt att vårda denna marknadsposition och fortsätta utveckla den.
Arbetet innebär hög kundnärvaro och en nära kunddialog och du kommer regelbundet att besöka såväl vårdpersonal såsom beslutsfattare inom vården. Fokus i arbetet ligger på att säkerställa kundnöjdhet, försäljning och kvalitet inom segmentet. Du kommer även att hålla i produktutbildningar. Du arbetar självständigt, men har även stöd i den interna organisationen när det gäller svårare kundärenden.

I ditt dagliga arbete kommer du främst att:
Planera din egen arbetsdag och boka möten med dina kunder
Planera och genomföra kundmöten
Ansvara och följa upp kundärenden

I och med att du från början blir tilldelad befintliga kunder kommer fokus ligga på att vårda dessa relationer och stå till tjänst när de behöver dig.

Vi söker dig som:
Är sjuksköterska (helst erfarenhet från anestesi/Intensivvård) – Ej krav, men meriterande
Har körkort B och är beredd att resa med övernattningar
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Som person är du ödmjuk och prestigelös. Du har båda fötterna på jorden och har lätt för att kommunicera och nätverka med andra. Då du kommer att planera din egen arbetstid är det viktigt att du är självständig och driven.

Vill du söka eller veta mer om tjänsten kontakta:
Erik Düring på Rekryteringsspecialisten:
Mobil: 0708-999469
Epost:
during@rekryteringsspecialisten.se
Eller Marianne Sidenmark
Mobil: 072-534 50 34
Epost:
sidenmark@rekryteringsspecialisten.se