Alla uppdrag
KWiras AB är en självständig serviceorganisation med verksamhet i Danmark, Norge, Sverige och Finland. De är marknadsledande på sitt område och satsar fortsatt på att vara den servicepartner som kunderna föredrar.

Företaget består av ett kompetent serviceteam som arbetar engagerat med installation, reparation och underhåll av instrument och utrustning i laboratorier, sjukhus och i industrin.

De som väljer att samarbeta med KWiras får fördelarna av en samlad, resursstark och inte minst flexibel serviceorganisation som arbetar i hela Norden.

KWiras mål är att bli en ledande leverantör av reningsbaserad teknologi och andra produkter för forskning och utveckling och tillverkning inom Lifes Science.

KWiras AB är Nordens distributör åt väletablerade Rephile.

Rephile producerar ett antal laboratorievattensystem med olika krav på volym och renhet. Därtill finns förbrukningsartiklar och andra filtrerings- och reningsprodukter, se vidare: http://www.rephilenorden.se

Produktspecialist - Norden,TILLSATT
Säljare/Produktspecialist sökes

Vi söker en produktspecialist som ska ansvara för försäljningen och marknadsföringen av produkter till vattenreningssystem för laboratoriebruk av varumärket Rephile.

Distriktet blir till en början Sverige men kommer med tiden att utökas då KWiras är ett nordiskt bolag. Placeringsort är Stockholmsregionen. Hemmakontor gäller.

Arbetsuppgifter: Kunderna arbetar huvudsakligen på laboratorier inom Life Science på universitet, sjukhus och inom läkemedelsindustri. Arbetet är självständigt och innebär bl.a. att planera, boka och genomföra kundbesök, seminarier och presentationer för att skapa kundrelationer och försäljning. För kontinuerlig produkt- och marknadsinformation har du också ett tätt samarbete direkt med leverantörerna för produkten.

Dina arbetsuppgifter blir bl a att:

* Genomföra säljaktiviteter till kunder i ditt distrikt

* Ge support och rådgivning via telefon, email och på plats hos kunden

* Ge produktutbildning hos dina kunder

* Tillsammans med din chef och teamet planlägga och genomföra aktiviteter och kampanjerProfil

För att lyckas i rollen som säljare är det viktigt att du är en relationsbyggare och drivs av att nå eller överträffa uppsatta mål.

Du trivs med att arbeta självständigt för att skapa och underhålla kundrelationer samt att hitta affärsmöjligheter genom försäljning.


Du är också en lagspelare och delar med dig av kunskap och erfarenheter till andra i teamet. Vidare värdesätter vi att du är positiv och glad till din natur och har ett öppet mind set. Vi tar för givet att du vill ge dina kunder bästa tänkbara service och support som bygger på professionalism.Kvalifikationer

* Någon form av eftergymnasial utbildning, gärna inom naturvetenskap

* Erfarenhet av att arbeta på eller för ett lab, med förståelse för kundens arbete

* Erfarenhet av försäljning, gärna inom labtech-branschen, är ett plus

* En vinnande säljpersonlighet är ett krav

* Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

* Erfarenhet att arbeta med MS-Office

* B-körkort
Lämplig bakgrund

Du arbetar som säljare/produktspecialist för något labtech/medtech-företag och vill söka dig till det mindre företaget som innebär stora möjligheter att påverka det egna arbetet och vara nära utvecklingen och organisationen.

Du kommer från laboratorievärlden och vill ta steget vidare inom försäljning.


Du kan också vara laboratorietekniker med en känsla och sinne för försäljning och vill ändra karriärsinriktning.
Låter det spännande och vill du vet mer om tjänsten?

Kontakta mig,
Anna Langö på Rekryteringsspecialisten, tel: 070-4644371, email: lango@rekryteringsspecialisten.

Du kan också gå in på vår hemsida,
http://www.rekryteringsspecialisten.se, där du kan skicka in ditt CV och ansökan till tjänsten, alt skicka direkt till mig.