Alla uppdrag
Produktspecialist Medicinteknik med bostadsort Göteborg med omnejd
Vi söker dig som idag arbetar som arbetsterapeut/sjukgymnast inom Anestesi/IVA eller som idag arbetar som Produktspecialist.

Vi letar efter dig vars hjärta ligger i affären och att vara ute hos dina kunder. Du har en inre drivkraft att hitta möjligheter och för dig är försäljning lika mycket att få affären som förmågan och viljan att hitta rätt lösning för din kund. Du strävar konstant efter att skapa framgångsrika samarbeten med en känsla av vinst för alla parter.
Vi erbjuder dig en tjänst med många kontaktytor och stor frihet under ansvar samt goda möjligheter till utveckling i ett globalt företag. Vill du vara med att skapa framtidens vård tillsammans med oss som en del av ett vinnande team? Då erbjuder tjänsten som Produktspecialist dig möjligheten att bidra och göra skillnad genom att förbättra livskvalitén för såväl vårdtagare som vårdgivare.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se