Alla uppdrag
Market Access Lead - TILLSATT
Ett läkemedelsföretag söker nu "Market Access Lead & Market Access Capability Manager". Rollen innebär ett regionalt ansvar för market access (fokus på de tre storstadsregionerna), relationer med beslutsfattare och ansvar för vissa nationella projekt. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och med utbildning och coaching.

Vem är du?
Du jobbar idag i läkemedelsindustrin inom regionalt market access och påverkansarbete. Du har goda relationer med beslutsfattare (politiker, tjänstemän, budgethållare m fl) på regional nivå. Du har god kännedom om såväl nationella som regionala finansieringssystem inom hälso-och sjukvården.
Som person är du strategisk med ett kommersiellt öga och du har en förmåga att förstå och omvandla kundens behov till konkreta handlingar. Du gillar att arbeta tvärfunktionellt inom företaget och du vill utveckla ditt ledarskap.

Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Catharina Bergold, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB (tel 070-2179879).

Du är varmt välkommen med din ansökan!