Alla uppdrag
SĂ€ljare
transfer och överflyttning
Driven säljare till Mellansverige inom produktområdet Transfer/ Överflyttning
Nu söker vi en driven säljare/utbildare med Mellansverige som utgångspunkt. Har du en bakgrund inom försäljning och helst också klinisk erfarenhet/ utbildning så tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter
T
ransferområdet är under tillväxt och fortfarande i sin begynnelsefas, vilket innebär att mycket fortfarande är obruten mark som behöver adresseras. Du får därför i den här rollen en stor möjlighet att vara med på en intressant resa att bygga upp ditt säljområde och bidraga till att skapa en plattform där företaget blir en betydande aktör på Transferområdet i Mellansverige. Din möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete är därför stort.
Som säljare/utbildare arbetar du med att bearbeta befintliga och nya kunder inom den offentliga och privata vårdsektorn i Mellansverige. Ditt arbete planerar och genomför du mycket självständigt och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling.
Du ansvarar för att boka möten till dina kundkontakter. Dessa är oftast fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personer på hjälpmedelscentraler, inköpsansvariga och andra som är involverade av förskrivning och inköp av hjälpmedel. I rollen genomför du kundbesök och marknadsför produkter genom t ex workshops, kundträffar och andra typer av möten.

Utbildning/erfarenhet

För att trivas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av aktivt säljarbete. Det är också meriterande om du har en utbildning som fysioterapeut, arbetsterapeut eller motsvarande och/ eller någon form av längre arbetsrelaterad erfarenhet inom detta område. Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner. Vidare krävs det att du har förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete och har en stark vilja av att göra goda resultat.
Vi söker dig som söker ett fritt och spännande arbete där du jobbar aktivt med försäljning och att bryta ny mark.
Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk och social förmåga. Då rollen innebär resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

För mer information kontakta Erik Düring på Rekryteringsspecialisten AB
Mobil 0708-999 469
during@rekryteringsspecialisten.se