Alla uppdrag
Account Manager - Västra Sverige
Är du biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande som ser dig om efter en ny utmaning där du får arbeta mer utåtriktat och affärsorienterat? Läs då vidare, Vi söker nu för rekrytering en relationsskapande och driven produktspecialist till distrikt Väst med placeringsort Göteborg med omnejd.

Tjänsten ska tillsättas snarast enligt överenskommelse, urval och intervjuer kommer därför att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktspecialist består av försäljning, kvalificerad rådgivning, information och utbildning av företagets kvalitetssortiment till användare och inköpsenheter inom sjukvård, universitet och industri. Du skapar, underhåller och utvecklar långsiktiga kundrelationer hos både befintliga och nya kunder samt deltar i olika kundaktiviteter såsom informationsmöten, utbildningar, utställningar och workshops. Stort fokus ligger på offentliga upphandlingar, att presentera helhetslösningar och givetvis att göra avslut. Du marknadsför hela sortimentet, vilket bland annat innefattar blodprovtagningssystem, laboratorieprodukter för rutin- och forskningsverksamhet, sjukvårdsmaterial samt instrument inom lab- och transfusionsmedicin.

Du utgår från ditt hemkontor och distriktet omfattar Västra Götaland, Halland och Värmland. Tjänsten inkluderar en del resor och du kan räkna med cirka 20 övernattningar per år.

Utbildning/erfarenhet
För att nå framgång som produktspecialist har du några års erfarenhet från en liknande roll alternativt är du en relativt nyexad biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från laboratoriearbete. Du känner nu ett starkt behov av att arbeta utåtriktat och har ett genuint intresse och fallenhet för relationsbaserad försäljning. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Viktiga egenskaper för att lyckas och trivas i denna roll är stor drivkraft, social kompetens och en mycket god relationsskapande förmåga. Vidare är vi övertygade om att du är initiativrik och trivs med att arbeta självständigt och målinriktat under eget ansvar. Du har, förutom framåtanda och affärsmässig inställning, förmåga att skapa goda resultat inom ditt område. Här arbetar du självständigt vilket ställer stora krav på ansvarstagande och du förväntas planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Förmåner
Du erbjuds fast lön och bonus, ITP och tjänstebil. Du får givetvis en gedigen produkt- och säljutbildning, denna sker i Helsingborg och Tyskland.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 070-355 91 73
e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se