Alla uppdrag
SĂ€ljande produktspecialist
Labdiagnostik, veterinÀr TILLSATT
Vi söker nu en säljande produktspecialist med inriktning mot veterinärdiagnostik till ett svenskt företag som är en viktigt spelare på flera områden inom labdiagnostik.

I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara ansvarig för försäljningen av företagets unika produktsortiment inom veterinärdiagnostik. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning, kundvård, klinisk support, demonstrationer, installation och undervisning mm. Du kommer att hantera hela säljprocessen och kommer kunna påverka mycket i ditt distrikt.

I jobbet ingår resor där du under dina besök på kliniker, träffar och skapar många nya kontakter. Du kommer även deltaga på relevanta kongresser samt utbildningar hos våra leverantörer både in- och utrikes.

Vi söker en positiv, utåtriktad och energisk person. Du har erfarenhet av säljarbete mot veterinärkliniker, djursjukhus eller liknande.

Du sätter stolthet i att utföra ett arbete med högsta kvalitet, trivs i en roll med ett högt tempo, snabba egna beslut och växlande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och vill vara en del av en verksamhet där alla strävar efter samma mål.

Du behärskar engelska både i tal och skrift, har B-körkort. Bostadsort är öppen.

Du erbjuds ett spännande jobb med en varierande vardag, där kundfokus, kunskap och passion värderas högt. Arbetsmiljön är informell, och du ska passa in i vårt entusiastiska, kunniga och initiativrika team, där vi alla stöttar varandra.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Erik Düring, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil 0708-999 469
e-post: during@rekryteringsspecialisten.se