Alla uppdrag
Distriktsansvarig sÀljare/omrÄdesexpert
Distriktsansvarig säljare/områdesexpert

Gärna säljare med erfarenhet av sjukvårdsprodukter eller distriktssköterska


Vi söker en distriktsansvarig säljare/områdesexpert till ett företag som jobbar med sjukvårdsprodukter och vårdrelaterade tjänster till hälso-sjukvården.

I nära samarbete med ett engagerat team kommer du ansvara för företagets norra distrikt med distriktskontor i Härnösand. Du arbetar målstyrt med försäljning genom definierade projekt eller uppdrag inom distriktet.

Beskrivning

Du kommer regelbundet att besöka såväl vårdpersonal såsom beslutsfattare inom vården. Bearbeta kunder på olika nivåer. Säkerställa att kunden har kompetens gällande företagets erbjudande och sortiment. Agera som sakkunnig dvs utbilda beställare angående innebörden i avtalet med kunden. Aktivt följa utvecklingen och hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde. Arbetet handlar mycket om att skapa och utveckla relationer.

Försäljning som här handlar om att sälja in lösningar och kundvärde istället för produkter.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom marknad, försäljning, ekonomi alt hälso och sjukvård. Gärna erfarenhet av säljande befattning, helst inom sjukvårdsprodukter. Alternativt är du idag distriktssköterska (kunskaper inom inkontinens, diabetes, nutrition värdesätts) med intresse av försäljning. Du behärskar svenska i tal och skrift, har B-körkort. Bostadsort kan vara ex : Gävle, Sundsvall, Härnösand

Önskade egenskaper

Vi söker en självständig teamplayer med hög energinivå. Du är driven, orädd och har ett kreativt tankesätt. Du gillar att vara ”ute på fältet” och planerar självständigt dina besök. Det innebär en del övernattningar och ibland längre bilresor.

Företaget erbjuder

Du erbjuds en varierande vardag i en kreativ och inspirerande miljö med meningsfulla uppdrag. Trivs du med att arbeta nära kund, säkerställa kundnöjdhet och bidra med mervärde, så kan detta vara en spännande mö
jlighet för dig.För mer information kontakta oss på Rekryteringsspecialisten:

Marianne Sidenmark, mobil: 072-5345034 sidenmark@rekryteringsspecialisten.se

Erik Düring, mobil: 0708 999 469 during@rekryter
ingsspecialisten.se