Alla uppdrag
SÀljare ACT Södra Sverige
Säljare ACT Södra Sverige

Företaget är inne i en spännande och intensiv förändringsfas och vi rekryterar nu en Säljare till vårt nordiska försäljningsteam för vårt affärsområde Acute Care Therapies (ACT) inom intensivvård och anestesi. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och driva försäljningen i ditt distrikt, Skåne och Småland genom att träffa nya potentiella kunder samt utveckla befintliga kunder.

Är du en driven person som brinner för att göra affärer och bygga relationer baserat på våra kärnvärden; passion, samarbete, öppenhet, professionellt genomförande och ägarskap? Vi erbjuder dig en tjänst med många kontaktytor och stor frihet under ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern. Välkommen på en spännande resa där du får vara med och skapa framtidens vård tillsammans med oss som en del av ett vinnande team!

Positionen
Din uppgift som Säljare blir att ansvara för försäljningen i ditt distrikt och sedan driva hela säljprocessen inom distriktet. Du ansvarar för att skapa nya affärsmöjligheter samt utveckla och säkerställa starka relationer med befintliga kunder. Det är viktigt att du har förmågan att skapa de bästa förhållandena i ditt distrikt för att uppnå högt ställda mål. Du kommer att ansvara för en marknadsledande produktportfölj och vara en del av ett framgångrikt och sammansvetsat nordiskt team.

Dina viktigaste ansvarsområden och arbetsuppgifter
Arbeta proaktivt med aktiv försäljning i ditt distrikt, bygga starka relationer och coacha kunder inom anestesiområdet.
Definiera och identifiera beslutsfattare och andra nyckelintressenter inom kommun och landsting och presentera våra lösningar.
Nätverka på rätt nivå och delta i viktiga kongresser och möten, såväl nationellt som internationellt.
Hålla produktutbildningar ute hos kund.

Du utgår från hemmakontor, större delen av tiden förväntas du dock spendera ute på fältet genom att besöka kunder. Du kommer att rapportera till General Manager Acute Care Therapies Nordics.

Vi söker
Vi söker en kandidat med följande bakgrund och erfarenheter:
Klinisk bakgrund med utbildning som specialistsjuksköterska inom anestesi/intensivvård
Erfarenhet inom försäljning och/eller produktutbildning inom anestesi/intensivvård är en fördel.
Erfarenhet av att arbeta med alla steg i säljprocessen är ett plus
Mycket god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet (Word, PowerPoint och Excel)
Körkort B.
Flytande svenska i tal och skrift samt en god nivå engelska är ett krav.

Viktigast för att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper. Som person är du proaktiv, strukturerad samt affärs- och resultatinriktad med ett stort intresse för att skapa starka och långsiktiga relationer. Du är en social och utåtriktad person med en stark kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning, trivs med frihet under ansvar och är full av driv och energi. För att lyckas i rollen behöver du också vara en tävlingsinriktad lagspelare som drivs av egen och andras framgång. Vi tror också att du är en lösningsorienterad och serviceinriktad person med en stark vilja att överträffa dina kunders förväntningar.

Välkommen med din ansökan
Är du intresserad av att bli en del av ett internationellt och marknadsledande medicintekniskt företag vars produkter gör enorm skillnad för patienter, vårdpersonal och samhället runtom i världen? Företaget erbjuder en fantastisk möjlighet att göra skillnad!

Om du delar vårt engagemang och anser att rädda liv är världens bästa jobb, ser vi fram emot din ansökan. Vi hoppas att du kommer med på vår resa mot att bli världens mest attraktiva medicinteknikföretag.


För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg, Senior Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se