Alla uppdrag
Företaget är världens största bioteknikföretag och ett av de snabbast växande företagen inom diagnostik och läkemedel. I mer än 100 år har företaget arbetat med upptäckt, utveckling och tillverkning av nya läkemedel. Vår forskning omfattar alla stadier av förebyggande, diagnos och behandling av sjukdomar för att ge människor bättre hälsa och livskvalitet. Företaget är världsledande inom in vitro-diagnostik och vävnadsbaserad cancerdiagnostik och har ett stort utbud av produkter för diabeteskontroll. Vårt svenska huvudkontor finns i nybyggda lokaler i Solna.
Customer Relations Manager Molecular lab, Sthlm/UA, norra Sverige
Drivs du av att göra bra affärer och har erfarenhet av klinisk diagnostik och molekylärbiologi/ virologi/mikrobiologi? Är du positiv, lösningsorienterad och trivs med att skapa djupa relationer med dina kunder? Lockas du av att jobba på ett världsledande företag med stor möjlighet att påverka din egen utveckling? Då kan rollen som Customer Relations Manager vara rätt tjänst för dig!Som Customer Relations Manager inom Molecular Lab driver du försäljning och agerar applikationsstöd åt kunderna inom molekylär diagnostik. Du utgör den primära kontakten i dialogen med kunder inom ditt territorium där du identifierar affärsmöjligheter och tar helhetsansvaret för pågående affärer i ditt territorium. Du har det övergripande ansvaret för utbildningar och produktdemonstrationer och utför dessa på plats hos kund, med support från förtagets tekniska produktchefer och tekniska specialister. Vid installationer av större system hos kund agerar du projektledare och koordinerar aktiviteter såsom träning, utbildning samt teknisk installation tillsammans med företagets fältbaserade tekniker. Tjänsten innebär resor, främst i Sverige med huvudfokus på Stockholmsområdet / Mälardalen. Tjänsten utgår från Stockholm eller Uppsala.Dina kunder utgörs huvudsakligen av kliniska mikrobiologi/virologi laboratorier, och du kommer att arbeta med innovativa och marknadsledande produkter med företagets plattformar för extraktion och detektion (MagNa Pure, Cobas 4800/6800). Du kommer att tillhöra ett hängivet svenskt team med ca 100 medarbetare vilket innebär fördelar med närheten till svenska kollegor och team-känslan som detta medför, samtidigt som du har möjlighet till karriärvägar och kompetensutbyte i en stor internationell organisation.Kvalifikationer: Vi tror att du som söker denna tjänst har en utbildning inom molekylärbiologi / biomedicin eller liknande och har en god förståelse för klinisk diagnostik och ett intresse för den svenska diagnostik- och sjukvårdsmarknaden. Du har god kunskap inom molekylärbiologiska metoder såsom DNA/RNA extraktion och qPCR. Förståelse för arbetsflöden inom molekylär diagnostik är meriterande liksom tidigare erfarenhet av försäljning. Har du dessutom kunskap om NGS teknologi är detta meriterande.Du som söker denna roll har önskan att påverka din egen framtid i en internationell organisation med stora utvecklingsmöjligheter! Du trivs med att arbeta självständigt och ta initiativ samtidigt som du strävar mot gruppens gemensamma arbetsmål och är en lagspelare i detta. Du trivs i kundmötet, och gillar den kombinerade miljön av vetenskapliga diskussioner och kundservice. Du är en relationsbyggare, och har ett öppen sinne för nya erfarenheter, kunskaper och viljan att förbättra.Vill du veta mer?
Kontakta mig, Anna Langö, på Rekryteringsspecialisten, så berättar jag gärna mer om denna spännande tjänst. Du når mig på tel: 070-46 44 371 eller email: lango@rekryteringsspecialisten.se. Du kan också gå in på vår hemsida, http://www.rekryteringsspecialisten.se, och göra din ansökan direkt därifrån med att också skicka in ditt CV. Intervjuer sker fortlöpande så hör av dig så snart du har möjlighet.