Alla uppdrag
Sales Representative, inriktnin TILLSATTg veterinÀr
Vi söker nu en sales representative med inriktning mot veterinärsidan.
Distriktet är Stockholm med omnejd.

I tätt samarbete med ett ambitiöst och engagerat team kommer du vara ansvarig för försäljningen av företagets produktsortiment.

Du kommer att arbeta med försäljning, kundvård, support, demonstrationer och undervisning mm. Du kommer att hantera hela säljprocessen och kommer kunna påverka mycket i ditt distrikt.

I jobbet ingår resor där du under dina besök på djursjukhus och kliniker, träffar och skapar många nya kontakter. Vanliga kontaktytor är djursjukvårdare, veterinärer, inköp mm.

Du har erfarenhet av säljarbete mot veterinärkliniker, djursjukhus eller liknande. Kanske är du veterinär eller djursjukvårdare. Eller är du en säljare i medtech branschen med bra track record och vill byta bransch.

Du behärskar engelska både i tal och skrift, Excel hanterar du bra samt du har B-körkort. Bostadsort är öppen men Stockholm med omnejd är ett plus.

Här erbjuds du ett arbete du kommer styra över mycket själv. Utgår från ett hemmakontor där du planerar och bokar dina kundbesök.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Erik Düring, Rekryteringskonsult på Rekryteringsspecialisten AB.


Kontaktuppgifter: mobil 0708-999 469
e-post: during@rekryteringsspecialisten.se