Alla uppdrag
Territory Manager Norra Sverige
Territory Manager Norra Sverige

Vår uppdragsgivare växer och därför söker vi nu ytterligare en säljare till norra Sverige.

Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa förbrukningsprodukter inom medicinteknik. Företaget växer stadigt och lanserar flera nya produkter varje år. Huvudkontoret ligger i USA och i sverige finns ca 8 anställda.

Arbetsuppgifter
Vi söker en säljare som är van att arbeta med en bred produktportfölj, som innehåller förbrukningsartiklar inom medicinteknik.
Mycket av arbetet görs ute hos kund i mötet med läkare, sjuksköterskor och inköpare på mellanstora och stora sjukhus. Inom vissa segment finns ett befintligt kundunderlag och inom vissa är vi helt nya aktörer, men företagsnamnet är i dag ett känt namn ute hos våra kunder, i positiv bemärkelse. Du arbetar självständigt och resultatinriktat mot ett uppsatt försäljningsmål.
Du ingår i ett nordiskt team av kollegor och ni träffas kontinuerligt för erfarenhetsutbyte och utbildning. Vi tror att lämplig bostadsort är i Stockholm med omnejd. I tjänsten ingår resor och övernattningar i ditt distrikt (Stockholm, Mälardalen + Norrut) men även utomlands vid utbildningar och säljmöten. Du utgår från hemmet och rapporterar till Business Manager. I din roll ingår även ansvar för upphandlingsarbete.

Vem är du?
Vi brinner med stor passion för försäljning och förutsätter att du också gör det.
Vi söker dig med stark drivkraft som är engagerad och ambitiös. Du skall trivas med att arbeta självständigt. Som person är du positiv, utåtriktad, förtroendeingivande och fokuserad. Du har en teknisk nyfikenhet som underlättar i denna roll, och du har ett genuint intresse av support och är en duktig relationsbyggare med stort kundfokus. Då vi har en bred portfölj av produkter krävs en god organisatorisk, strukturerad och strategisk förmåga för att hitta potentialen, planera besöken och lyckas med införsäljningen.
Rollen är självständig varför du är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt men även i team.

Du har flera års erfarenhet från resultatinriktad försäljning inom medicinteknik, och/eller en klinisk bakgrund.
Då vårt koncernspråk är engelska och din marknad är i Sverige bör du ha goda kunskaper i engelska och svenska både tal och skrift.
Körkort och Office-kunskap är ett krav.

Vad kan bolaget erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en internationell koncern som präglas av kreativitet och entreprenörskap i en positiv miljö med familjekänsla där du får stort utrymme för egna initiativ. Det är en spännande bransch i ständig utveckling och det finns goda möjligheter att skapa ett intressant nätverk av professionella kontakter, liksom karriärmöjlighet. Företaget premierar goda resultat och här får du uppskattning för att du jobbar det lilla extra.

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg alternativt Erik Düring på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil Marie-Louise 070-355 91 73 alt Erik 070-899 94 69
e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se / during@rekryteringsspecialisten.se