Alla uppdrag
Nordisk SĂ€ljledare medicinteknik ortopedi/kirurgi
Företaget
Företaget utvecklar och marknadsför noga utvalda sjukvårdsprodukter med Norden som sin hemmamarknad. Kunderna finns på sjukhus och privata kliniker inom ortopedi, kirurgi och plastikkirurgi, men också inom kommuner och äldreomsorg. Företaget har idag ca 20 anställda med huvudkontor i Skåne.

Vem är du?
Vi söker nu en säljledare med förmågan att leda säljarna i sitt arbete att utveckla företagets existerande såväl som potentiella kundrelationer. Vi tror att du är en entusiastisk och affärsdriven person med erfarenhet från försäljning inom sjukvårdsbranschen. Erfarenhet av att leda ett försäljningsteam eller någon form av liknande ledaransvar är meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift samt är van att utnyttja IT som ett viktigt arbetsredskap.

För att lyckas som säljledare behöver du ha ambitionen att komma längre och lyckas lite bättre. Du drivs av att kontinuerligt utvecklas och att utmana dig själv, att sätta höga personliga mål och att koncentrera dig på att uppnå dessa. Du har ett genuint intresse för människor och att förbättra vardagen för personer med olika sjukdomar och problem. Om du känner igen dig, så kanske du är den person vi söker.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som säljledare utgör du en nyckelposition med ansvar att driva försäljningsarbetet på den nordiska marknaden. Säljkåren består idag av 9 personer och din uppgift är att aktivt leda, utveckla och motivera säljarna till att optimera sina säljprocesser, säljstrategier och vidareutveckla företagets A-kundsrelationer. I ditt arbete arbetar du självständigt mot uppsatta mål, har en stark drivkraft samtidigt som du inger förtroende med förmågan att kunna coacha och motivera andra i sitt arbete. Du har en utpräglat god social förmåga och är en person som ser möjligheter istället för problem. Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp. Placering för tjänsten är antingen företagets kontor i Skåne eller i Stockholm. I tjänsten uppskattar vi att du kommer att ha runt 40-60 övernattningar per år.

Företaget erbjuder ett självständigt och utmanande arbete, där din roll kommer att vara viktig för företagets vidare tillväxt och utveckling.
Tycker du att detta låter intressant?

För mer information om tjänsten samt ansökan är du välkommen att kontakta Marie-Louise Borg alternativt Erik Düring på Rekryteringsspecialisten AB.

Kontaktuppgifter: mobil Marie-Louise 070-355 91 73 alt Erik 070-899 94 69
e-post: borg@rekryteringsspecialisten.se / during@rekryteringsspecialisten.se